Samen werken

Wij werken graag met zijn allen samen, of het nou het maken van een schutting is of ander werk, door samen te werken leren we ook van elkaar! Wij zorgen er tevens voor dat de werkzaamheden veilig en verantwoord kunnen worden uitgevoerd. De werkzaamheden die wij de afgelopen jaren hebben gedaan zijn tot grote tevredenheid afgehandeld. zo hebben wij inmiddels een vaste clientéle opgebouwd. De opdrachtgevers komen met regelmaat terug om diverse werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Gelukkig zijn we zeer scherp geprijsd, zo blijft het voor iedereen aantrekkelijk. Neem gerust vrijblijvend met ons op, op tel. 0703859433 of info@zorgvoorarbeid.nl. Wij spreken met u af om de werkzaamheden op te nemen en zorgen voor een gepaste en scherpe offerte!

Om medewerkers/collega‘s te kunnen vervoeren van huis naar Zorg voor Arbeid of om naar de “klus” te gaan, beschikken wij over meerdere bussen (ook voor rolstoelvervoer).

Voor extra ondersteuning op de werkvloer werken wij ook nauw samen met Capabel taal. Wij trainen stagiaires die een opleiding doen voor helpende zorg en welzijn. Zo zijn de stagiaires verzekerd van een stageplaats en Zorg voor Arbeid heeft extra helpende handen op de werkvloer.