Ga naar de inhoud

Welkom op de website van Zorg voor Arbeid. Een uniek onderhoudsbedrijf

Zorg voor Arbeid is een bijzonder onderhoudsbedrijf in de bouw. Onze werknemers hebben in veel gevallen een verstandelijke beperking. Daarom komen ze elders niet aan werk. Wel bij ons. We begeleiden ze goed, zorgen ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen tot vakman. En eventueel de stap kunnen zetten naar een regulier onderhoudsbedrijf. Indien een betaalde baan niet tot de mogelijkheden behoort zijn de collega‘s in ieder geval verzekerd van een zinvolle werkplek.

Tijdens de werkzaamheden krijgen de collega‘s alle uitleg en de gelegenheid om het zelf uit te proberen. Zo kan men zien waar de interesse naar uit gaat, wie wat echt leuk vind om te doen. En waar de talenten liggen.

Zorg voor Arbeid vind het ontzettend belangrijk dat alle collega‘s een fijne en zinvolle daginvulling hebben.En de collega‘s vinden het erg belangrijk dat ze gewaardeerd worden, waar mogelijk vakkennis op te doen en voor sommige is het streven naar een betaald baan het hoogst haalbare. We doen er alles aan om aan deze wensen (waar mogelijk) tegemoet te komen!

Zorgvoorarbeid mobile menu